iconJuurdepääsetavus
Maksuseaduste kommentaaride kogumik 2023 tellimine Esitan tellimuse

Riigikantselei jagab ministeeriumidele koostöö edenduseks pool miljonit eurot

Riigikantselei jagab ministeeriumidele koostöö edenduseks pool miljonit eurot

Kopeeri viide
Rubriik: ERR

Riigikantselei jagab koosloome arengukiirendi nime kandvast programmist ministeeriumidele kuni 50 000 euro suuruseid toetusi, et soodustada nende omavahelist koostööd. Kokku on toetusteks ette nähtud pool miljonit eurot, millest ligi kolmveerand tuleb Euroopa Liidu rahast.

Riigikantselei koosloome arengukiirendit tutvustav dokument sedastab, et ministeeriumide aasta kaasamisplaanis kavandatud tegevuste elluviimist toetatakse sellest programmist kuni 50 000 euroga.

Riigikantselei strateegiabüroo juht Mari-Liis Sööt ütles ERR-ile, et kui tahta leida väljakutsetele toimivaid lahendusi, kuid need puudutavad eri osapooli, siis on tähtis, et kõik need osapooled oleksid informeeritud ja saaksid ka sõna sekka öelda.

"Koosloome arengukiirendi eesmärk on toetada valdkondadeülest kaasamist ja koostööd edendavaid arendustegevusi, lisaks toetada ministeeriumite kaasamise suutlikkust," ütles ta.

See tähendab Söödi sõnul võimalust panna kokku teenuseid, seaduseid ja poliitikaid koos nendega, kelle jaoks neid luuakse, olgu selleks näiteks ühistranspordikorraldus, koolide ja õpetajatega seonduv või see, kuidas narkokahjusid ära hoida.

Loe lähemalt:
https://www.err.ee/1609343967/riigikantselei-jagab-ministeeriumidele-koostoo-edenduseks-pool-miljonit-eurot