iconJuurdepääsetavus
Maksuseaduste kommentaaride kogumik 2023 tellimine Esitan tellimuse

Maksu- ja tolliameti uueks juhiks saab Enriko Aav

Maksu- ja tolliameti uueks juhiks saab Enriko Aav

Kopeeri viide

9. märtsi 2006 a Eesti Päevalehes kirjutab Toivo Tänavsuu, et täna kella 14 paiku kinnitab rahandusminister Aivar Sõerd ametisse maksu- ja tolliameti uue juhi, kelleks Eesti Päevalehe andmetel saab MTA uurimisosakonna juhataja Enriko Aav.

Veel eile oli maksu- ja tolliameti juhi konkursil sõelal lisaks Aavale ka riigiprokurör Raivo Sepp, kes oli väidetavalt algselt rahandusminister Aivar Sõerdi soosik. Eile kuulas aga riigikantselei juurde moodustatud komisjon kandidaadid ära ja otsustas ministrile kinnitamiseks esitada Aava. Päevalehe allikate andmetel toetab ka Sõerd komisjoni valikut.

Vello Vallaste sõnul tegi komisjon eile mõistliku otsuse, eelistades Aava Sepale. Tema hinnangul oli Aav parem kandidaat kui teised juhikonkursil osalenud maksu- ameti töötajad Avo Rõõmussaar ja Rainer Osanik. “Uus juht pidi tulema maja seest, see on selge,” ütles Vallaste.Täpsemalt saab lugeda http://www.epl.ee/artikkel_315029.html või 9. märtsi Päevalehest lk 4.EML juhib tähelepanu, et EPL paberväljaandes on eksitav info Vello Vallaste tiitli kohta.

Vello Vallaste on Eesti Maksumaksjate Liidu nõukoja liige.