iconJuurdepääsetavus
Maksuseaduste kommentaaride kogumik 2023 tellimine Esitan tellimuse

Emori uuring: ministritest usaldavad inimesed kõige vähem Võrklaeva

Emori uuring: ministritest usaldavad inimesed kõige vähem Võrklaeva

Kopeeri viide
Rubriik: ERR

Kantar Emori värskest poliitikute usaldamise uuringust selgub, et Eesti elanikud usaldavad valitsuse liikmetest enim kaitseminister Hanno Pevkurit, kellele järgneb haridus- ja teadusminister Kristina Kallas. Vähim usaldust pälvib rahandusminister Mart Võrklaev.

Valitsuspoliitikute usaldusväärsuse pingereas esikohal olevat Pevkurit usaldab 31 protsenti Eesti elanikest ning teisel kohal olevalt Kristina Kallast 28 protsenti. Sealt edasi tulevad väga väikeste protsendipunktide vahedega peaminister Kaja Kallas ja terviseminister Riina Sikkut (mõlemad 22 protsenti), siseminister Lauri Läänemets (21 protsenti), justiitsminister Kalle Laanet ja välisminister Margus Tsahkna (mõlemad 20 protsenti) ning kultuuriminister Heidy Purga (19 protsenti).

Kliimaminister Kristen Michalit usaldab 17 protsenti Eesti elanikest, regionaalminister Madis Kallast 16 protsenti ning sotsiaalkaitseminister Signe Riisalot 14 protsenti. Kõige väiksem on inimeste usaldus majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo (9 protsenti) ning rahandusminister Mart Võrklaeva (8 protsenti) suhtes.

Loe lähemalt:
https://www.err.ee/1609237134/emori-uuring-ministritest-usaldavad-inimesed-koige-vahem-vorklaeva