iconJuurdepääsetavus
Maksuseaduste kommentaaride kogumik 2023 tellimine Esitan tellimuse

Uus juht maksuametist maksuterminaatorit ei tee

Uus juht maksuametist maksuterminaatorit ei tee

Kopeeri viide

10. märtsi Äripäevas kirjutab Liis Kängsepp, et eile maksuameti uueks direktoriks saanud Enriko Aav lükkab ümber kahtlused, nagu muutuks maksuamet tema käe all taas n-ö maksuterminaatoriks.

"Kõige olulisem on jätkata kliendikeskset lähenemisviisi ja saavutada stabiilsus - jätkata võetud strateegilisi arengusuundi," kordas Aav eile juba varem välja öeldud mõtet. "Maksuamet on maksumaksja palgal ja tegutseb maksumaksja huvides."Aav on maksuametis töötanud juba 14 aastat ning kandideeris juhi kohale, et aastate jooksul saadud teadmisi maksimaalselt rakendada. "See on mulle väljakutse," vastas Aav küsimusele, kas maksuameti juhi tool on tema karjääri tipp.Aavaga viimasesse vooru rinda pistma jõudnud riigiprokurör Raivo Sepp, keda peeti Sõerdi soosikuks, kommenteeris eile oma kandideerimist esimest korda.

Ka tema kinnitas, et võitis parim kandidaat. "Võin Aava kohta öelda, et tegemist on kohusetundliku ja hea professionaaliga," sõnas Sepp, soovides Aavale kordaminekuid. "Konkurss oli pingeline, põnev ja andis juurde uudse kogemuse."Täpsemalt saab lugeda http://www.aripaev.ee/3155/uud_uudidx_315508.html?e=mc2&leht_id=3155 või 10. märtsi Äripäevast lk 4.

Samal teemal ka 10. märtsi 2006 a Eesti päevalehes lk 12 ja Postimehes lk 3.