iconJuurdepääsetavus
Maksuseaduste kommentaaride kogumik 2023 tellimine Esitan tellimuse

Vanast politseimajast saab maksuameti peakorter

Vanast politseimajast saab maksuameti peakorter

Kopeeri viide

30.08.06 Postimehes kirjutab Triin Olvet, et aastaid tühjalt seisnud Lubja tänava vanasse politseimajasse kavatseb nelja aasta pärast kolida maksu- ja tolliamet, kes saab sinna koondada kõik oma Tallinna allasutused.

Pärast politsei lahkumist 2003. aasta oktoobris on Lubja 4 hoone seisnud tühjana. Uksed on lukus, aknaavad suletud ning maja valve all. Nelja aasta pärast peaks krundil valmima aga Fonne maja, kuhu koondab oma tegevuse maksu- ja tolliamet, kolides sinna nii oma keskasutuse kui ka Põhja maksu- ja tollikeskuse osakonnad.

Majale valisid nime «Fonne» Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) töötajad asutusesisesel konkursil. Pisut rohkem kui hektari suurune riigikaitsemaana kirjas olev krunt Tallinna kesklinnas kuulub RKASile, kes kavatseb maja lammutada ning asemele ehitada suure kontorihoone. Nädalapäevad tagasi sõlmisid maksu- ja tolliamet ning RKAS büroohoone rajamiseks ka ühiste kavatsuste protokolli. Koostöö esimeses etapis koostatakse lähteülesanne, hoone eskiis ja detailplaneering ning sõlmitakse üürileping.

Loe täpsemalt siit: http://www.postimees.ee/300806/esileht/siseuudised/tallinn/215523.php?r