iconJuurdepääsetavus
Maksuseaduste kommentaaride kogumik 2023 tellimine Esitan tellimuse

Võlausaldajate Liit kutsub tasuta seminarile “Maksejõuetus Eestis. Põhjused, seosed ja tagajärjed”

Võlausaldajate Liit kutsub tasuta seminarile “Maksejõuetus Eestis. Põhjused, seosed ja tagajärjed”

Kopeeri viide
Rubriik: EML

Eesti Võlausaldajate Liit kutsub oma liikmeid ja teisi huvilisi seminarile “Maksejõuetus Eestis. Põhjused, seosed ja tagajärjed”.

Seminari eesmärgiks on arutleda põhiliste sõlmprobleemide üle, mis puudutab ettevõtete maksejõuetuks muutumist ning selle tagajärgedest nii ettevõtjatele kui ka riigile. EVUL on välja töötanud mitmeid lahendusettepanekuid, mida seminaril tutvustatakse ning mille kohta oodatakse osalejatelt tagasisidet. Seminaril esitletakse ka värsket analüüsi (august 2016 seisuga) maksejõuetuks muutunud ettevõtetest ja peamistest trendidest.

Lisaks maksejõuetustrendide ülevaatele jagatakse juhiseid krediidiriskide maandamiseks ning võlgade järeljuhtimiseks. Seminarid toimuvad Tallinnas ja Tartus. 25.08.2016 kell 10.00-12.00 Tartus Ahhaa keskuse konverentsisaalis “Lektoorium” 30.08.2016 kell 10.00-12.00 Tallinnas Susi hotelli konverentsisaalis “Roheline Ämblik” Seminaril osalemine on tasuta. Osalemiseks palume end eelnevalt registreerida ja saata e-kiri aadressile info@evul.ee