iconJuurdepääsetavus
Maksuseaduste kommentaaride kogumik 2023 tellimine Esitan tellimuse

Müügitingimused

Müügitingimused

Eesti Maksumaksjate Liit (edaspidi Veebipood) omanik on EESTI MAKSUMAKSJATE LIIT MTÜ (registrikood 180005900), asukohaga Ahtri tn 6a Tallinn Harjumaa 10151.

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel. Veebipoes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde. Kõikide toodete hinnad on esitatud eurodes. Ostu eest saab tasuda arve alusel, mis edastatakse peale tellimuse päringut sisestatud e-posti aadressile või e-arve olemasolul ettevõtte e-arveldaja keskkonda.

Eritellimuste puhul võib hinnale lisanduda tasu kauba kättetoimetamise eest, mis kooskõlastatakse eelnevalt tellijaga. Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist. Tavatingimustel müüdavate kaupade kättetoimetamine on tellijale tasuta.

Tellimuse vormistamine

Kauba tellimiseks tuleb tooted ja teenused või koolitused alajaotusest valida soovitud toode või teenus ning täita tellimusvorm. Tellimust on võimalik edastada ka lisainfos väljatoodud kontaktinfole.

Tellimuse vormistamisel tuleb täita nõutud andmeväljad ning veenduda info korrektsuses. Juhul, kui tellija esitatud andmed on valed ja/või mittetäielikud, ei vastuta Veebipood tellimuse mittenõuetekohase täitmise eest.

Peale tellimuse kättesaamist vaatab Veebipood tellimuse üle ning edastab arve. Arve edastatakse tellimuse vormistamisel sisestatud e-posti aadressile või e-arve olemasolul ettevõtte e-arveldaja keskkonda.

Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Veebipoe arvelduskontole. Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

Kohaletoimetamine

Kauba kohaletoimetamine Eesti piires on üldjuhul 2-5 tööpäeva. Eritellimuste puhul võib hinnale lisanduda tasu kauba kättetoimetamise eest, mis kooskõlastatakse eelnevalt tellijaga. Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist. Tavatingimustel müüdavate kaupade kättetoimetamine on tellijale tasuta.

Juhul, kui tellija esitatud andmed on valed ja/või mittetäielikud, ei vastuta Veebipood tellimuse mittenõuetekohase täitmise eest.

Tellija nõustub:

  1. Tellijal on pabertoote tellimisel postiseaduses esitatud nõuetele vastav turvaline, väljaande mõõtmetele vastav, ligipääsetav ning tellija postkastina identifitseeritav postkast.
  2. Postkast on tellija postkastina identifitseeritav juhul, kui sellele on märgitud aadress (nt maja ja/või korteri number, talu nimi).
  3. Ettevõtte postkastil peab olema ettevõtte nimi.
  4. Tellija tagab püsivalt turvalise, talvel lumest ja jääst puhastatud, vaba ligipääsu oma postkastile.
  5. Juhul, kui tellija postkast ei vasta üldtingimuste nõuetele, ei vastuta Veebipood nõuetele mittevastava kättetoimetamise eest.
  6. Tellimuse vormistamisega kinnitab tellija, et on üldtingimustega nõus ning kohustub neid täitma. Kinnituse kehtivus ei sõltu tellimuse vormistamise kanalist.

Pretensiooni esitamise õigus

Ostjal on õigus puuduse ilmnemisel pöörduda Veebipoe poole, saates e-kirja aadressile info@maksumaksjad.ee või helistada telefonil: +372 626 4190. Veebipood ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud pärast kauba üleandmist ostjale.

Kui Veebipoest ostetud kaubal on puudused, mille eest Veebipood vastutab, parandab või asendab Veebipood puudusega kauba.