Ajal, mil on moodne kiidelda, kuidas ja kui kaua on võimalik elada toitudesse suhkrut lisamata, on ka toidutööstuse gigandid asunud lõpuks suhkrukogust oma toodetes kiirelt vähendama./--/ suhkrusisalduse vähendamine või tervislikkusele keskendumine võib paljude riikide tootjatele tähendada ka märkimisväärset kulude kokkuhoidu, kuna riigid on asunud maksustama kas suhkrut või magusaid karastusjooke. Viimasel ajal on eriti populaarseks saanud nn limonaadimaks, mida kaalutakse ka Eestis. Selline maks on sisse seatud juba näiteks Prantsusmaal, Ungaris, Mehhikos, Iirimaal ning lähiajal hakkab kehtima mitmetes teisteski riikides, sh Suurbritannias.
Loe põhjalikumalt Postimehest: http://majandus24.postimees.ee/4052055/suhkrusoda-toidutoeoestuses?_ga=1.242024330.949775028.1454575417